Terwijl u dit leest, schrijven wij al aan het volgende hoofdstuk

Tijden veranderen, communicatie verandert... en ook wij staan niet stil! INNI group is een grafische groep met een toekomstgerichte en internationale visie. Met 140 werknemers en een omzet van 24 miljoen euro zijn we een van de grootste van België. Maar toch blijft INNI group een familiebedrijf in hart en nieren, en dat met al 124 jaar ervaring op de teller!

Tot voor kort heetten wij nog Continuga, UGA en Strobbe.

Wij zijn uw partner voor alle communicatie in uw bedrijf. Via onze drie sterk verankerde divisies - INNI print (grafische afdeling), INNI ticket (ticketproducent) en INNI publishers (juridische uitgeverij) - bieden wij u een brede waaier aan producten en diensten: print en digitale media  .  direct mail  .  crossmedia  .  optimalisatie van communicatiestromen  .  security printing  .  e-billing  .  juridische kennisgeving via print en digitale publicaties  .  ...

INNI group is een INnovatieve onestopshop die zich door u laat INspireren om INtelligente oplossingen te bieden voor uw meest diverse communicatienoden. Dat is onze missie. Daarop kunt u bij ons steeds rekenen!

Kunnen we u helpen?

mail ons